HATTRICK FUDBALSKE LIGE

HATTRICK PROFESIONALNA LIGA

Hattrick Profesionalna liga predstavlja najbolji i najviši vid takmičenja. Ekipe se bore za kvalifikaciju na prvenstvo Srbije u mini fudbalu kao predstavnici Novog Sada. Ukoliko pobede predstavljaće našu zemlju kao Reprezentacija Srbije na Svetskom i Evropskom prvenstvu u amaterskom mini fudbalu. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32

HATTRICK LIGA REKREATIVACA

Hattrick Liga Rekreativaca je nezvanično prvenstvo opštine Novi Sad u malom fudbalu na veštačkoj travi. Liga ima 60 ekipa, podeljenih u tri lige po jačini i kvalitetu. Utakmice se igraju jednom nedeljno. Svako ko prijavi ekipu kreće iz treće lige i teži ka ulasku u višu ligu koja je sve kvalitetnija sa težim protivnicima i sve uigranijim ekipaama. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32

HATTRICK IT LIGA

Hattrick IT liga u malom fudbalu na veštačkojtravi u kojoj učestvuju firme isključivo iz IT sektora. Utakmice se igraju jednom nedeljno. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32

HATTRICK CAFFE LIGA

Hattrick Caffe Liga je prva liga kafića i restorana u malom fudbalu na veštačkoj travi u Novom Sadu. Utakmice se igraju 2 x 25 min u formaciji 4+1. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32

HATTRICK ŽENSKA LIGA

Hattrick Ženska Liga je prva liga u malom fudbalu na veštačkoj travi u Novom Sadu. Liga u kojoj igraju isključivo žene. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32

HATTRICK MINI LIGA

Hattrick Mini Liga se uspešno organizuje od 2010 godine. Podeljena je u dve sezone, zimska i letnja sezona. Zimska sezona traje od oktobra do aprila a letnja od aprila do juna. Od 2016 godine, uz podršku SOS kanala, liga zvanično nosi naziv “Hattrick Mini Liga Budućih Šampiona”. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32

HATTRICK ŠKOLSKA LIGA

Hattrick Školska Liga se igra vikendom u dogovorenim terminima. Vreme trajanja utakmice 2×25 minuta. Svaka ekipa mora imati minimum 6 igrača. Liga se igra na principu svako sa svakim u formaciji 4+1. Na svakoj utakmici je prisutan licencirani sudija koji deli pravdu izmedju ekipa. Svaku utakmicu prati i delegat koji vodi statistiku meča (spisak igrača, lista strelaca, najbolji igrač utakmice, itd).

PRIJAVA EKIPA I VIŠE INFORMACIJA:
062/32-32-32